Суд розірвав договір про продаж "Луганськтепловоза" росіянам — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Суд розірвав договір про продаж "Луганськтепловоза" росіянам

Казна та Політика
495
Господарський суд Києва за позовом Фонду державного майна розірвав договір купівлі-продажу 76% акцій холдингової компанії "Луганськтепловоз" між фондом і компанією "Брянський машинобудівний завод" (Росія). Про це говориться у рішенні суду від 22 жовтня.
Крім того, суд стягнув з Брянського машзаводу 2,18 мільйона гривень пені і 82 мільйони гривень неустойки за невиконання зобов'язань, передбачених договором.
Нагадаємо, 21 вересня Госпсуд Києва задовольнив позов Mantara Holding і відмінив результати конкурсу з продажу 76% акцій "Луганськтепловозу" Брянському машинобудівному заводу.
15 червня ФДМ визнав переможцем конкурсу з продажу 76% "Луганськтепловозу" Брянський машзавод, який запропонував за цей актив 410 мільйонів гривень при стартовій ціні 400 мільйонів гривень.
Договір купівлі-продажу був підписаний 26 червня.
1 вересня фонд запропонував машзаводу розірвати договір купівлі-продажу, оскільки російська компанія не сплатила покупку.
"Луганськтепловоз" виробляє магістральні тепловози, дизель-поїзди, електропоїзди постійного і змінного струму, транспортери, вагони і устаткування для поїздів приміського сполучення і трамваїв, а також гірничо-шахтне устаткування.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас