Азаров погрожує вигнати з роботи чиновників, які його не чують — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров погрожує вигнати з роботи чиновників, які його не чують

Казна та Політика
243
Прем`єр-міністр України Микола Азаров пригрозив чиновникам звільненнями за зриви закупівель продовольства в державний резерв.
Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні під час наради з адміністративно-господарським активом Вінницької області з проблемних питань в соціально-економічному розвитку регіону.
За словами Азарова, уряд ухвалив рішення про закладку великих обсягів сухого молочного порошку, м`яса, зерна, круп до держрезерву. "Зараз піде сезонне зниження виробництва молока, і нам не можна допустити, що б у нас знову підскочили ціни. Якщо наші чиновники у вас не купуватимуть, я їх просто вижену з роботи. Я два місяці тільки тим і займаюся, що вимагаю, що б вони купували, купували, купували", - сказав Азаров.
Він зазначив, що є кошти і необхідно створювати запаси. "Зараз розібралися з боргами, є гроші в країні і треба створювати запаси", - упевнений Азаров.
Прем`єр-міністр вважає, що держава має бути готовою до ажіотажних сплесків цін. "Чому не змогли відреагувати на ажіотажний сплеск цін, який був спровокований? Тому що нічим було реагувати. Чому у нас ціни підскочили? У держави мають бути можливості для реагування, і ми обов`язково зараз створимо запаси продовольства", - підкреслив прем`єр.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас