UBS повертає клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UBS повертає клієнтів

Казна та Політика
224
Найбільший банк Швейцарії UBS AG отримав прибуток за підсумками третього кварталу у розмірі 1,66 млрд швейцарських франків (1,7 млрд доларів), пише Bloomberg. Це четвертий поспіль беззбитковий звітний період для UBS.
Вперше з 2008 року банк повідомив про надходження забезпечених клієнтів в індивідуальне довірче управління. Чисте надходження нових коштів склало 952,8 млн доларів.
Найгірше для USB позаду: якщо торік за підсумками третього кварталу банк зафіксував збиток у розмірі 580 млн дол., то цього року в тому ж періоді чистий прибуток склав 1,66 млрд дол. Загальний операційний прибуток за звітний період склав 6,84 млрд дол., що на 15% перевищує показник липня-вересня 2009 року. UBS вважає, що в четвертому кварталі показники будуть ще вищими. При цьому третій квартал вийшов не найбільш вдалим через слабку ділову активність і високий курс швейцарського франка відносно американського долара і євро.
Нарешті банк став повертати до себе довіру багатих клієнтів. Прибуток відділення банку, що займається індивідуальним довірчим управлінням, склав 506 млн дол., що на 15% більше, ніж в третьому кварталі минулого року. Чисте надходження коштів в банк за липень-вересень склало 952 млн дол., в другому кварталі відтік коштів склав 5,6 млрд дол.
Клієнти виводили свої активи з-під управління UBS через те, що в 2008 році банк зазнав великих збитків, а крім того, відносно UBS в США було розпочато розслідування за підозрою в ухиленні від податків. В даний час розслідування припинене, після того, як UBS пішов назустріч податковим органам США і передав їм дані об 4,5 тис. своїх клієнтів. Часткове розкриття банківської таємниці було схвалене парламентом Швейцарії.
За матеріалами:
Банки.ру
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас