Березовський говорить, що готовий допомогти Лужкову — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Березовський говорить, що готовий допомогти Лужкову

576
Борис Березовський, який проживає у Лондоні, заявив про готовність надати підтримку екс-меру Москви Юрію Лужкову, але не збирається з ним співпрацювати.
"Якщо йому буде погано, у нього або його дружини не буде грошей на те, аби заплатити адвокатам за політичний притулок, я готовий йому допомогти", - повідомив Б.Березовський з Лондона по телефону.
Він заявив, що не готовий до співпраці з колишнім градоначальником Москви, але зможе надати допомогу, якщо її у нього попросить Ю.Лужков.
"Звичайно, якщо йому буде погано, я допоможу. Я не готовий з ним співпрацювати, допомогти - готовий, але це не означає співпрацю", - заявив Б.Березовський.
Раніше в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що на минулому тижні Ю.Лужков подав документи до посольства Великобританії для отримання візи на в'їзд до цієї країни. Повідомлялося також, що дружина Ю.Лужкова Олена Батурина вже там перебуває.
Між тим близький друг колишнього градоначальника співак Іосиф Кобзон заявив "Інтерфаксу", що Ю.Лужков ні за яких обставин не залишить Росію і не переїде на постійне місце проживання за кордон.
"Юрій Михайлович - патріот Росії, і навіть будучи ображений на державу, він ніколи не залишить нашу країну", - упевнений І.Кобзон.
Думку про те, що екс-мер Москви може переїхати за кордон на постійне місце проживання, І.Кобзон назвав "дурістю і маренням".
Разом з тим в прес-службі "Інтеко" повідомили, що зараз "Олена Миколаївна (Батурина) перебуває у Москві".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас