"Єдиний гаманець" - на ВОЛІ! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Єдиний гаманець" - на ВОЛІ!

658
З 13 жовтня 2010 року компанія "ВОЛЯ", завдяки співпраці с ТОВ "Діджітал Пеймент Сістемс", надає можливість абонентам компанії в різних регіонах України здійснювати електронне поповнення свого особистого рахунку через Інтернет, в режимі реального часу і без комісії, скориставшись зручним платіжним сервісом "Єдиний гаманець".
Для цього необхідно зробити декілька простих кроків: скористатись посиланням http://www.volia.com/support/pay#wallet, вибрати відповідну послугу, місто, зазначити номер свого договору та вказати необхідну суму.
Оплата здійснюється без комісії та відбувається в режимі реального часу.
Мінімальна сума платежу - 5 грн.
"Ми приділяємо значну увагу інформуванню наших абонентів про можливості електронних платіжних сервісів та завжди намагаємось розширити їх вибір. Для нашої компанії популяризація електронних рахунків та поступова відмова від паперових - є досить важливим завданням. Це швидко, зручно та економно. Електронні рахунки, які завжди відправляються на контактний e-mail абонента на початку місяця, зручно зберігати.. Тому кількість абонентів, які обирають такий спосіб отримання рахунків та їх оплати - щомісячно зростає. Ми прогнозуємо, що в наступному році кількість наших абонентів, які відмовляться від паперових рахунків та зроблять свій вибір на користь електронних, - зросте як мінімум вдвічі, а нові зручні платіжні сервіси - допоможуть досягнути такого результату", - говорить Аліна Сігда керівник відділу по зв’язкам з громадськістю компанії ВОЛЯ.
"Головним критерієм для вибору платіжного сервісу є асортимент постачальників послуг, чиї послуги доступні для оплати. Тому ми раді партнерству та співпраці з компанію "ВОЛЯ", яка по праву є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером та надає комплексні послуги доступу до інформації та розваг майже 2 мільйонам жителів України",- зазначив комерційний директор ТОВ "Діджітал Пеймент Сістемс" Андрій Веремчук.
Довідка
ВОЛЯ є провідним українським загальнонаціональним телекомунікаційним провайдером. Загалом в Україні обслуговує біля 1,7 млн абонентів, у тому числі понад 420 тис. користувачів послуги високошвидкісного доступу до Інтернету.
Компанія надає комплексну мультисервісну послугу, яка включає інформацію і розваги — доступ до телепрограм і відео-на-замовлення; комунікації — високошвидкісний доступ до Інтернету, комп’ютерний і голосовий зв’язок, а також послуги найбільшого в Україна дата-центру.
"Єдиний гаманець" - міжнародний платіжний сервіс. Заснований в 2007 року, а з червня 2010 розпочав свою діяльність в Україні. Сервіс надає можливість сплачувати товари та послуги в Інтернеті та пропонує своїм клієнтам ряд унікальних переваг та інновацій. А саме, без комісійне поповнення гаманця за допомогою терміналів ПриватБанку та Сity-Pay, рух коштів між гаманцями без комісії, інтуїтивно зрозумілий та простий спосіб реєстрації на сайті www.w1.ua
За матеріалами:
Воля.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас