Путін підпише у Києві 10 угод — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путін підпише у Києві 10 угод

Казна та Політика
405
Україна і Росія планують підписати 10 документів під час 7 засідання україно-російського міжурядового комітету з питань економічного співробітництва, який відбудеться у Києві 27 жовтня.
Про це журналістам повідомив посол Росії в Україні Михайло Зурабов.
"Ми прогнозуємо, що під час візиту Володимира Володимировича Путіна під час проведення 7 засідання комітету з питань економічного співробітництва буде підписано 5 міждержавних угод і 5 угод комерційного характеру", - повідомив посол.
Він зазначив, що на даний момент між міністерствами закордонних справ України і Росії ведеться робота із уточнення деталей угод.
Зурабов підкреслив, що окрема увага буде приділена співпраці в енергетичній сфері, зокрема, сторони торкнуться відносин в газовій сфері.
За словами посла, передбачається, що під час свого візиту до України прем'єр-міністр Росії Володимир Путін також відвідає кадетський бал, який відбудеться 27 жовтня в Українському домі в Києві.
Нагадаємо, раніше перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв повідомив, що Україна і Росія обговорять зміни формули розрахунку ціни російського природного газу на засіданні міжурядового україно-російського комітету з економічного співробітництва, який відбудеться 27 жовтня в Києві.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас