Павленко: УЄФА взагалі не та організація, якій можна дати хабар — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Павленко: УЄФА взагалі не та організація, якій можна дати хабар

390
Колишній міністр у справах сім'ї, молоді і спорту Юрій Павленко назвав заяву члена ради директорів Федерації футболу Кіпру Спіроса Марангоса з приводу того, що Україна і Польща підкуповувала комітет УЄФА для отримання права проведення ЄВРО-2012, дурницею і провокацією.
"Я думаю, що такі заяви від представника Федерації футболу Кіпру - це нісенітниця. У період, коли ми боролися за право проведення ЄВРО-2012, було дуже багато провокацій відносно України і Польщі, нібито ми не здатні прийняти (Чемпіонат, - ред.). Весь період вже підготовки до Чемпіонату, після рішення, також були постійні провокації для того, щоб зірвати підготовку, аби забрати в Польщі і України право (на проведення ЄВРО-2012, - ред.). І я думаю, що зараз, на останньому етапі, коли в Україні і Польщі взагалі немає претензій в тому, що ми підготуємося вчасно, наші опоненти придумали ще одну провокацію. Тому повторюся, що це не більше ніж провокація і нісенітниця", - сказав Ю.Павленко.
"УЄФА взагалі не та організація, якій можна давати хабар. Я дуже багато часу пропрацював з експертами УЄФА, відповідальними працівниками і можу сказати, що вони не спокушалися не те що на хабар, а навіть на якісь елементи зайвої уваги, як, наприклад, на традиційну Українську гостинність. Тобто, вони чітко виконували свою роботу і вони не визнавали жодних відхилень в графіці", - розповів колишній міністр.
"Тому я думаю, що це йде чергова провокація проти України і її потрібно спокійно пережити і не звертати на неї увагу. Навіщо робити такі провокації Спіросу Марангосу, я не знаю, але я думаю, що його хтось використовує, оскільки жодних конфліктів з Кіпром не було", - додав Ю.Павленко.
Нагадаємо, член ради директорів Федерації футболу Кіпру Спірос Марангос заявив, що має в своєму розпорядженні докази того, що Україна і Польща дали хабар у розмірі 11 млн євро п'яти членам виконавського комітету УЄФА заради права проведення чемпіонату Європи з футболу ЄВРО-2012. Колишній керівник Федерації футболу Польщі Міхал Лісткевич вже спростував цю заяву.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас