Британські консерватори виключили з партії чиновника, який вирядився Гітлером — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські консерватори виключили з партії чиновника, який вирядився Гітлером

131
Марк Гарднер, голова однієї з районних рад в англійському графстві Північний Йоркшир, виключений з Консервативної партії за те, що, збираючись на маскарад, вирядився у костюм Гітлера, передає ВВС.
Про вчинок Гарднера стало відомо завдяки інтернету, де з'явилися фотографії, на яких він одягнений у нацистську уніформу з піднятою у нацистському вітанні правою рукою.
Голова райради запевняє, що злого наміру в його діях не було і в помині і що він не збирається добровільно залишати свою посаду. "Щоб зрозуміти, навіщо я так вбрався, потрібно було там бути. Нічого поганого в цьому не було, ми просто веселилися. Я був на костюмованій вечірці, тільки і всього", - пояснив Гарднер.
Однак керівництво Консервативної партії сприйняло ці аргументи не надто переконливими, виключило його з партії, тимчасово усунувши з посади і вирішило провести незалежне розслідування інциденту.
Спочатку фотографії були опубліковані самим лже-Гітлером на його сторінці в соціальній мережі Facebook. А коли ці знімки стали гуляти по інтернету, Гарднер заявив, що це "безцеремонне втручання в особисте життя".
"Я член районної ради, а не політик. Моє завдання - служити представником народу. Те, що консерватори хочуть мене відсторонити, - це просто огидно", - заявив чиновник.
У свою чергу, один з представників райради підтвердив, що Гарднер поки ще залишається на чолі цього органу. Місцева влада поки відмовляються давати будь-які інші коментарі на цю тему.
За матеріалами: BBC
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас