Вулиця Грушевського: квартири для мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Вулиця Грушевського: квартири для мільйонерів

Нерухомість
456
Найдорожчою квартирою Києва, виставленою на продаж у вересні 2010 року, стала дев'ятикімнатна квартира з видом на Дніпро і Маріїнський парк.
Вартість квартири в д12-ти поверховому елітному житловому комплексі, розташованому за адресою: вул. Грушевського, 9-а, складає 8,9 мільйона доларів. Її загальна площа - 640 квадратних метрів. Таким чином, вартість квадратного метра складає 13,9 тисяч доларів. Для порівняння в найдорожчому, за версією російського Forbes, житловому комплексі Москви квартири пропонуються за ціною 48 тисяч доларів за "квадрат". Будинок розташований у Пожарськом провулку, на так званій "Золотій милі".
На другому місці київського рейтингу виявилась шестикімнатна квартира в тому ж будинку. Вартість цієї нерухомості складає 8,1 мільйона доларів. Загальна площа житла - 450 квадратних метрів (житлова - 300 "квадратів").
На третій позиції - чотирикімнатна квартира, розташована за адресою: вулиця Михайлівська, 22. Двоповерхові апартаменти загальною площею 452 квадратних метрів із дизайнерським ремонтом, меблями і побутовою технікою розташовані на 5 і 6-у поверхах будинку царської споруди. Ціна квартири з клімат-контролем складає близько 1,8 мільйонів доларів.
На четвертому місці розташувалася п'ятикімнатна квартира в Липках (адреса не вказана) вартістю 1,5 мільйона доларів. "Троячка" на Шовковичній вулиці (адреса не вказана) за 1,3 мільйона доларів зайняла п'яту позицію. Шостою стала трикімнатна квартира в новому елітному будинку на Гогольовській вулиці, 4. Ціна об'єкту - 1,2 мільйона доларів. На сьомому місці виявилося житло площею 98 квадратних метрів на бульварі Шевченка (адреса не вказана), яке пропонувалося за 995 тисяч доларів. Восьму позицію зайняла п'ятикімнатна квартира на Горького (адреса не вказана) за 921 тисяча доларів, дев'ята, - чотирикімнатне житло на Зверинецькій, 59 (881 тисяча доларів). Замикає десятку двокімнатна квартира площею 140 "квадратами" на вулиці Кропивницького, 10 (796 тисяч доларів).
В серпні 2010 року найдорожче житло української столиці було оцінене експертами в 1,8 мільйона доларів. За цю ціну можна було купити чотирикімнатну квартиру на Хрещатику загальною площею 220 квадратних метрів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас