Донецька міськрада продала землю синам Януковича втричі дешевше ринкової вартості — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Донецька міськрада продала землю синам Януковича втричі дешевше ринкової вартості

Нерухомість
781
Донецька міська рада продала землю синам Президента України Віктора Януковича в три рази дешевше за її ринкову вартість, пише "Остров".
Депутати Донецької міської ради затвердили ціну і продали земельні ділянки синам Януковича - Олександру і Віктору.
Депутати прийняли рішення Віктору Януковичу-молодшому продати земельну ділянку площею 1610 квадратних метрів для експлуатації існуючої адміністративної будівлі і господарського блоку по вул. Райніса, 65-у у Будьоновському районі Донецька за ціною 244 тисяч 375 гривень 42 копійки з розрахунку за один квадратний метр земельної ділянки 151 гривень 78 копійок.
Водночас Олександру Януковичу депутати затвердили ціну продажу земельної ділянки площею 7373 квадратних метрів для експлуатації існуючої адмінбудови і спортивного комплексу по вул. Райніса, 65-г у розмірі 1 млн 80 тисяч 184 гривні 83 копійки з розрахунку за один квадратний метр земельної ділянки 146 гривень 50 копійок.
Одне з провідних агентств нерухомості Донецька на прохання видання підібрати земельну ділянку в районі вулиці Райніса (саме на цій вулиці розташовані земельні володіння сім'ї Януковича), запропонувало купити 10 соток (1000 квадратних метрів) землі за 60 тисяч доларів.
".60 тисяч доларів коштує ділянка в 10 соток в Будьонівському районі Донецька. Ця земля розташована по вулиці, яка знаходиться недалеко від вул. Райніса. До ділянки підведені всі комунікації і є Держакт", - сказали в агентстві нерухомості.
За розцінками агентства, виходить, що один квадратний метр земельної ділянки, купленої на ринку, коштує 480 гривень.
Нагадаємо, що сам Віктор Янукович проживає в резиденції Межигір'я під Вишгородом. <.p>
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас