Держдума Росії не буде підвищувати зарплати держслужбовцям до 2013 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Держдума Росії не буде підвищувати зарплати держслужбовцям до 2013 року

Казна та Політика
260
Держдума РФ припиняє з 1 січня 2011 року до 1 січня 2014 року щорічну індексацію оплати праці федеральних держслужбовців із врахуванням рівня інфляції. Відповідна норма федерального закону "Про державну цивільну службу Росії" "заморожується" у зв'язку з вимогами федерального бюджету на 2011 рік і плановий період 2012-2013 років.
Аналогічна норма діє і цього року - спеціальним законом було припинено дію низки статей бюджету, у тому числі що стосується щорічної індексації зарплат держслужбовців. Ці заходи були прийняті в цілях забезпечення збалансованості доходів і витрат федерального бюджету на 2010 рік", іншими словами спрямовані на економію бюджетних коштів.
Крім того, як нагадав глава думського комітету з бюджету і податків Юрій Васильєв, відповідно до Бюджетного послання президента Росії буде оптимізована чисельність федеральних держслужбовців і протягом трьох років їх чисельність зменшиться в межах 20%. Передбачається, що заощаджені кошти згодом будуть направлені на "додаткове матеріальне стимулювання" службовців.
Крім того, в умовах дефіциту бюджету припиняється до 1 січня 2012 року положення федерального закону про автодороги, згідно з яким капремонт, ремонт та утримання федеральних автодоріг повинні здійснюватися повністю за рахунок коштів держскарбниці.
За матеріалами:
Газета.Ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас