Відкриття нового відділення філії ПУМБ у м. Маріуполь — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкриття нового відділення філії ПУМБ у м. Маріуполь

Фондовий ринок
492
12 грудня 2002 р. відбудеться відкриття нового відділення філії ПУМБ у м. Маріуполь.
На урочисту церемонію з цієї нагоди запрошені керівники великих підприємств міста, представники державної адміністрації міста й області.
Нове відділення ПУМБ розташовується в центрі Орджонікідзевського району за адресою бул. 50 років Жовтня, 25. До послуг клієнтів - цілодобово працюючий банкомат, офіс, оснащений найсучаснішим банківським устаткуванням і висококваліфікований персонал. Це вже 3-е відділення, створене на базі філії ПУМБ у м. Маріуполеві, що є одним з найбільш динамічно розвинених і перспективних підрозділів Банку. Усього ж мережа філій Першого Українського Міжнародного Банку на сьогоднішній день включає 10 філій і 33 відділення в 19 містах України.
Створення нового відділення ПУМБ у м. Маріуполь свідчить про перспективи розвитку економіки міста. Саме економічний потенціал великих підприємств металургійної промисловості і важкого машинобудування створює реальну основу для взаємовигідного співробітництва.
Для Банку цей крок означає можливість стати ще ближче до своїх клієнтів, надаючи повний спектр банківських послуг приватним особам, а також представникам малого і середнього бізнесу. Крім стандартного пакета послуг, наданих приватним особам (відкриття поточних рахунків, розміщення коштів на депозитні рахунки, оформлення, обслуговування пластикових карт міжнародних пластикових систем, термінові перекази без відкриття рахунка, комунальні та інші платежі), ПУМБ пропонує своїм клієнтам скористатися перевагами власної мережі банкоматів. Це означає, що власники карток, емітованих ПУМБ у м. Маріуполь можуть самостійно, без участі банківських працівників:
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас