Дружину британського політика запідозрили у викраденні кошеняти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Дружину британського політика запідозрили у викраденні кошеняти

201
Дружину британського політика, члена парламенту і міської ради Бірмінгема Джона Хеммінга, запідозрили у незаконному проникненні до будинку коханки свого чоловіка, пише The Daily Telegraph.
Міський магістрат Бірмінгема нашвидку ознайомився з деталями інциденту і велів дружині парламентаря, 52-річній Крістін Хеммінг, з'явитися на розгляд до кримінального відділення Високого суду правосуддя. Слухання у справі дружини політика призначене на 16 грудня.
Передбачається, Крістін Хеммінг проникла до будинку коханки свого чоловіка і викрала кошеня по кличці Красуня. Про зникнення тварини сам парламентар написав в своєму блозі і пообіцяв винагороду тому, хто допоможе її знайти. Де може знаходитися кішка, не повідомляється.
Джон Хеммінг має стосунки зі своєю персональною помічницею, Емілі Кокс, і при цьому залишається офіційно одруженим на своїй дружині. У Хеммінга і Кокс є спільна дитина, яке живе зі своєю матір'ю. Із законною дружиною у політика - троє дітей. Сама Крістін Хеммінг стверджує, що завжди знала про пригоди свого чоловіка.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас