ЄЦБ: Назвати євро занадто переоціненою валютою не можна — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЄЦБ: Назвати євро занадто переоціненою валютою не можна

Валюта
731
Учасник ради керівників Європейського Центрального Банку Крістіан Нуає заявив, що Федеральна резервна система США не проводить політику ослаблення долара на світових валютних. Нуає вважає, що курси світових валют повинні відображати фундаментальні економічні показники.
"Федеральна резервна система, безумовно, не дотримується політики слабкого долара", - заявив чиновник ЄЦБ в інтерв'ю, яке буде опубліковано п'ятницю в одній французькій газеті. "Існує угода в рамках Групи семи промислово розвинених країн сприяння для максимально можливої стабільності на валютних ринках. При цьому обмінні курси повинні відображати фундаментальні положення економіки, уникаючи, за можливості, надмірної волатильності та безладного руху".
Нуає обіймає посаду управляючого Банку Франції. Він переконаний, що не можна назвати євро дуже переоціненою валютою. "Євро постійно рухається відносно інших валют. Валюти великих промислових країн і деяких великих країн з ринковою економікою, що формується, в Азії або в Латинській Америці відчувають реакцію на ті ж самі події."
Нуає також додав, що керівники так званої групи 20 провідних економічних держав повинні дотримуватися мети діалогу і згуртованості в політиці зовнішньої торгівлі.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас