В австрійському салоні краси чоловіків обслуговують напіводягнені перукарі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В австрійському салоні краси чоловіків обслуговують напіводягнені перукарі

143
У Сіднеї відкрився салон краси для чоловіків, де стрижки виконують напіводягнені перукарі. Ідея відкрити таку перукарню належить 26-річному вихідцю з Польщі Войтеку Василевському і його дружині Аманді.
По словами власника незвичайного салону, йому було дуже складно підшукати дівчат з освітою перукаря-стиліста, які б погодилися працювати у напіводягненому вигляді. Пошук майстрів зайняв у Василевського 18 місяців. Але у результаті він все-таки знайшов чотирьох перукарів, які погодилися на його умови.
Салон під назвою Hot Cuts відкрився всього кілька днів тому, але клієнти вже записалися на багато тижнів вперед.
"Бізнес процвітає. Телефон просто розривається. Але мене це не дивує, у мене ж тут працюють надзвичайні дівчата", - заявив власник салону.
Попри успішний розвиток салону для чоловіків, задум Войтека Василевського викликав обурення в деяких його колег. Так, багато фахівців стверджують, що працювати топлес небезпечно, оскільки перукарям доводиться мати справу з гострими ножицями, гарячими фенами і хімічними речовинами, що входять до складу фарб для волосся і стайлингових засобів. Проте ні клієнти, ні дівчата доки не скаржаться на обстановку в салоні.
Послуги Hot Cuts варіюються від 20 до 70 австралійських доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас