У команді Януковича заговорили про ветування Податкового кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У команді Януковича заговорили про ветування Податкового кодексу

Казна та Політика
3235
Глава Українського союзу промисловців і підприємців, депутат від фракції Партії регіонів Анатолій Кінах заявив, що УСПП може запропонувати президентові Віктору Януковичу ветувати Податковий кодекс.
"Економічна рада при УСПП може запропонувати президентові України заборонити проект Податкового кодексу", - повідомив Кінах.
За словами політика, союз промисловців і підприємців непокоїть кілька положень кодексу, зокрема, зменшення граничного розміру виручки до 300 тисяч, кількості найнятих робітників до 2 людей, невизначеність норми про перехідний етап для переходу суб'єктів малого бізнесу зі спрощеної системи оподаткування, обліку звітності, на загальну систему оподаткування.
"Новий проект Податкового кодексу містить як позитивні, так і низку дискусійних моментів... Останні, перш за все, стосуються оподаткування доходів громадян і житлових приміщень, визначення видів діяльності, в яких можна використовувати спрощену систему оподаткування", - заявив Кінах.
Нагадаємо, як повідомлялося раніше, підготовлений урядом Миколи Азарова Податковий кодекс України, на думку відомого російського експерта, директора Інституту проблем глобалізації Михайла Делягіна, викликає відчуття заздрості.
За матеріалами:
Дзеркало Тижня
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас