Світовий банк буде реалізовувати проект модернізації ДПС України до 2012 року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Світовий банк буде реалізовувати проект модернізації ДПС України до 2012 року

Енергетика
269
Світовий банк погодився продовжити термін Угоди із реалізації проекту "Модернізація державної податкової служби України - 1" (першого етапу багатолітньої Програми модернізації ДПС), ратифікованої Законом №1317-IV від 20 листопада 2003 року, до 2012 року. Про це сказав заступник голови ДПАУ Олександр Котькало, повідомили в прес-службі відомства.
"З моменту підписання вказаної угоди пройшло сім років. Повинен констатувати, що ДПА України не уклалася в тимчасові рамки впровадження першого етапу амбітної і складної Програми модернізації ДПС ... Рухаємося з великим запізненням", - зазначив А.Котькало. За його словами, перша фаза проекту повинна була закінчитися в 2008 році.
Як повідомив А.Котькало, відповідно до Угоди між Україною і Світовим банком про позику із впровадження проекту "Модернізація державної податкової служби України - 1", підписаного 4 вересня 2003 року, сторони домовилися про використання програми гнучкого кредитування - фінансового інструменту, який передбачає можливість отримання позикових коштів на запровадження наступної фази програми за умови успішного завершення попередньої.
"Таким чином, Україна фактично отримала доступ до 40 млн дол. на реформування ДПС протягом 2003 - 2007 рр. і, в разі успішної реалізації першого етапу модернізації, зможе використовувати ще 80 млн дол. - така сума позики, запланована для виділення на запровадження другого етапу програми", - зазначив А.Котькало.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас