Кенгуру накачали екстезі на ірландській дискотеці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кенгуру накачали екстезі на ірландській дискотеці

Кримінал
422
Ірландська поліція розслідує зникнення кенгуру-валлабі після дискотеки в одному з готелів Дубліна.
За повідомленням очевидців, кенгуру з'явився на танцполі вечірки в готелі Clarion у західному передмісті ірландської столиці під музику з австралійського телешоу Skippy The Bush Kangaroo, а після дискотеки, за непідтвердженою інформацією, помер від передозування екстазі та алкоголю, якими його накачали учасники свята.
Цю інформацію разом із любительським відеозаписом вечірки місцеві активісти природоохоронних організацій передали до поліції, яка почала розслідування інциденту.
На даний момент слідству не відомо ні звідки взялася тварина, ні те, чи вижила вона. У поліції Дубліна заявили, що їх співробітники опитують всіх свідків інциденту і пообіцяли провести ретельне розслідування. Зокрема, до матеріалів справи вже залучили записи камер відеоспостереження готелю.
За деякими даним, кенгуру був узятий напрокат з "Австралійського цирку", розташованого недалеко від місця випадку. Його власник Олександр Шолл вже був допитаний поліцією.
Він заявив, що ніколи б не відпустив своїх тварин на вечірку із "галасливою музикою". Крім того, за його словами, поліцейські змогли особисто переконатися, що обидві тварини, які знаходяться у його розпорядженні, живі.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас