Азаров: Таких поганих доріг, як у Херсоні, я ніде не бачив — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Таких поганих доріг, як у Херсоні, я ніде не бачив

801
Прем'єр-міністр Микола Азаров обурений станом херсонських доріг. Про це він заявив під час зустрічі з активом області під час робочої поїздки до Херсонської області.
"Таких поганих доріг, як в Херсоні, я ніде не бачив, і це, напевно, не гірші, адже мене возили, напевно, по кращих? А що довкола?", - сказав прем'єр-міністр.
Також Азаров пошкодував, що не має часу, аби з'їхати із затвердженого маршруту і подивитись на стан інших херсонських доріг та інших інфраструктурних об'єктів у місті.
Він доручив губернаторові області Миколі Костяку і мерові міста Володимиру Сальдо прийняти заходів із реконструкції доріг.
"Ви особисто відповідаєте за стан доріг у місті Херсоні. Я приїду наступного разу, і якщо ситуація не зміниться - не ображайтеся. Гурвіц до цих пір кашляє після мого візиту до Одеси", - сказав Азаров.
Також він повідомив, що обговорить питання стану херсонських доріг із керівником "Укравтодору" Володимиром Демішканом і поставить завдання поліпшити якість доріг у Херсоні.
"Але Демішкан відповідає за дороги довкола Херсона, а в Херсоні за дороги відповідаєте ви особисто", - сказав Азаров, звертаючись до губернатора і мера обласного центру.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас