Мінприроди продасть три вугільні й одне газове родовище — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінприроди продасть три вугільні й одне газове родовище

Казна та Політика
181
Міністерство охорони природного середовищ України 24 листопада проведе аукціон з продажу спеціальних дозволів (ліцензій) на користування надрами і їх геологічне вивчення, на який виставить ліцензію на одне газове і три вугільні родовища.
Згідно з оголошенням, опублікованим в газеті "Урядовий кур'єр", Мінприроди запропонує учасникам торгів дозвіл на геологічне вивчення Краснопівського газового родовища (Луганська обл.) за стартовою ціною 2,845 млн грн. Крім того, на аукціон буде виставлена ліцензія на геологічне вивчення Георгіївської площі (Луганська обл.) газу-метану вугільних пластів за нульовою стартовою ціною.
Також Мінприроди виставить на торги ліцензії на видобуток на вугільній ділянці "Боржиківськомк Северному" (Луганська обл.) і шахтодільниці вугільних пластів між відвалами №1 і №5 Антрацитовського району (Луганська обл.). Стартова ціна ліцензій 729,3 тис. грн. і 816,7 тис. грн. відповідно.
Окрім цього, Мінприроди запропонує на аукціоні 24 листопада ліцензію на видобуток вугілля на ділянці шахти "Фомінська" (Донецька обл.) за стартовою ціною 158,4 тис. грн.
Термін дії ліцензій - від 5 до 20 років.
Переможець торгів, згідно з регламентом, повинен протягом 30 календарних днів після дати проведення аукціону сплатити ліцензію в національній валюті.
Як повідомлялося, Мінприроди на аукціоні 6 жовтня продало вісім спеціальних дозволів (ліцензій) на користування надрами на загальну суму 13 млн 34,35 тис. грн.
Мінприроди планує виручити в 2010 році 250 млн грн. від продажу ліцензій на користування надрами.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас