Чиновник звільнила підлеглих за порадою екстрасенса — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чиновник звільнила підлеглих за порадою екстрасенса

136
У Латвії чиновник звільнив двох своїх підлеглих за порадою екстрасенса, повідомляє Mixnews із посиланням на телеканал LNT.
За наявною інформацією, глава соціальної служби Прейльського краю республіки зверталася за порадами до екстрасенса, який заявив їй про необхідність позбавитися від двох співробітниць. Провісник стверджував, що саме ці дві жінки (їх імена не називаються) є причиною невдач відомства, а також труднощів в особистому житті свого начальника.
В підсумку керівниця соціальної служби відмовилася подовжувати трудові контракти два своїх підлеглих. Сама вона не заперечує, що зверталася до екстрасенса, але при цьому вказує на відсутність зв'язку між цим фактом і звільненням її підлеглих.
За словами глави соцвідомства Прейльського краю, вона позбавилася від двох співробітниць служби, оскільки ті допускали в роботі численні порушення і намагалися привласнити собі гроші організації. Самі звільнені жінки не згодні з думкою колишнього начальника і заявляють про те, що протягом шести років чесно працювали в соціальній службі.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас