Барракуда довжиною півтора метра завдала травми байдарочниці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Барракуда довжиною півтора метра завдала травми байдарочниці

407
Барракуда, або морська щука, яка вискочила з води, травмувала жінку, яка сплавлялася на байдарці в районі архіпелагу Флорида-Кіс на південному сході США, повідомляє Reuters. Внаслідок інциденту 45-річна жінка отримала досить серйозну рану грудей (імовірно, розрив легені і переломи ребер).
Як розповів партнер травмованої жінки, що супроводжував її під час водної прогулянки, півтораметрова риба вискочила з води і штовхнула байдарочника. Жінка впала у воду, потім залізла назад до човна і її супутник викликав допомогу мобільним телефоном.
Невдовзі прибули рятувальники. Жінку транспортували до лікарні на гелікоптері. Про те, як вона себе почуває і чи багато часу піде на відновлення після удару морської щуки, не уточнюється.
Інцидент з травмою, завданою рибою, став не першим подібним випадком за останній час. Так, в кінці літа на голову каякеру, який брав участь у перегонах по річці Міссурі впав товстолобик, який вистрибнув із води, вагою близько 13 кілограмів. Через удар у 43-річного чоловіка розболілася голова і він був змушений зійти з дистанції
Барракуди - великі хижі риби з потужними щелепами - можуть досягати в довжину двох метрів і набирати вагу до 50 кілограмів. Полюючи, вони нападають на свою жертву на великій швидкості, за що цих риб прозвали живими торпедами. Харчуються барракуди дрібнішими, ніж вони самі, рибами, креветками і кальмарами.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас