Чорним котам відмовили у притулку на час Хелоуїну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Чорним котам відмовили у притулку на час Хелоуїну

68
Притулки для котів у США припинили прийом постояльців з шерстю чорного кольору з середини жовтня до першого листопада у зв'язку зі святкування Хеллоуїна, повідомляють американські ЗМІ.
Працівники місць тимчасового утримання кішок пояснюють рішення тим, що під час Хеллоуїна в США з'являється певна кількість людей, які крадуть чорних котів для здійснення сатанинських обрядів. Крім того, в цей період чорні кішки страждають від сплеску забобонних настроїв від звичайних людей. В зв'язку з цим, притулки не можуть гарантувати безпеку для тварин, а також не хочуть провокувати сатаністів.
"Закрийте вашу кішку вдома і не відпускайте її від себе. Ви не можете знати, хто з ваших сусідів налаштований негативно проти вашого вихованця", - наводить Times-Georgian пораду власникам чорних котів від президента гуманітарного співтовариства графства Дуглас в штаті Джорджія Діани Меммоло. За словами уповноваженого з прав тварин в графстві Палм-Біч (штат Флорида) Карен Бушан, в США ще залишилися сатаністи, які приносять чорних кішок в жертву на Хеллоуїн, пише NBC Miami.
Свято Хеллоуїн є результатом об'єднання древнього кельтського свята з католицьким Днем всіх святих. За кельтськими віруваннями, в ніч з 31 жовтня на 1 листопада з пекла виходять представники нечистої сили, яким потрібно приносити жертви.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас