В Київ хочуть повернути евакуатори — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Київ хочуть повернути евакуатори

470
Вчора начальник главку транспорту і зв'язку КМДА Євген Водовозов заявив про те, що в мерії подумують повернути на вулиці столиці евакуатори. Це пояснюють необхідністю очистити смуги, призначені для проїзду пасажирського транспорту, і привчити водіїв до порядку. Інакше під час проведення Євро-2012 величезних пробок не уникнути, пише "Комсомольська правда в Україні".
За словами Водовозова, сьогодні такі смуги є на вулицях Саксаганського, Жилянській, Горького, Великій Васильківській, але всі вони зайняті припаркованими автомобілями, від яких без примусової евакуації не позбавитися. "Я про необхідність повернення евакуаторів говорив неодноразово, це потрібно було зробити ще вчора. Зараз вирішувати потрібно на державному рівні", - пояснив він.
Газета "Сегодня" пише, що він також відзначив, що на найближчій нараді з представниками Кабміну мерія порушить питання про повернення евакуаторів для тих, хто припаркувався в недозволеному місці. У "Київтранспарксервісі", який завідує евакуаторами, ініціативу КМДА зустріли з ентузіазмом. "Окрім виділених смуг загороджені і в'їзди до дворів, де навіть "швидка" не може під'їхати. Повертати евакуатори потрібно", - заявила директор підприємства Олена Поліщук.
Нагадаємо, примусову евакуацію автомобілів у Києві скасували в лютому 2009 року. Після цього міська влада робила спроби повернути цей захід боротьби із стихійними парковками, але вони не увінчалися успіхом.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас