Британська художниця спостерігала за гамбургером з McDonald’s півроку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британська художниця спостерігала за гамбургером з McDonald’s півроку

163
Американська художниця Саллі Девіс більше півроку спостерігала за купленою в McDonald's їжею і прийшла до шокуючого відкриття: через шість місяців їжа виглядала майже так само, як і в день покупки, передає РБК.
Як повідомляють британські ЗМІ, дитячий комплект Happy Meal, що складається з гамбургера і картоплі фрі, 54-річна художниця з Нью-Йорка купила 10 квітня цього року. Вона почала спостерігати за їжею з McDonald's і фотографувати зміни, що відбуваються з нею.
Вже наступного дня котлета в гамбургері втратила свій аромат і собаки, які живуть в будинку С.Девіс, навіть перестали цікавитися цією їжею. За два тижні картопля і гамбургер практично не змінилися. Картопля лише трохи підсохла, як і булочка гамбургера. Через 94 дні булочка трохи зменшилася в розмірі, проте на ній, як і на котлеті, не з'явилося жодних слідів цвілі.
Через шість місяців булочка стала пластиковою на дотик, на ній з'явився акриловий наліт. За словами С.Девіс, яка є вегетаріанкою, цей експеримент налякав би її, якби вона їла м'ясо. "Чому на булочці навіть не з'явилася цвіль? Це дивно", - говорить художниця.
Представники McDonald's відмовилися відповідати на питання, чому їжа з їх ресторану не піддається розкладанню мікроорганізмами. У мережі ресторанів швидкого харчування звинувачення С.Девіс назвали дивними і необґрунтованими.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас