Україна чекає отримати План дій з безвізового режиму з ЄС 22 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна чекає отримати План дій з безвізового режиму з ЄС 22 листопада

Казна та Політика
421
Україна чекає отримати План дій про введення Європейським Союзом безвізового режиму для українців вже під час саміту Україна-ЄС 22 листопада.
Про це сказав заступник міністра закордонних справ України Павло Климкін під час зустрічі з послами країн - членів ЄС, повідомили УНІАН в Департаменті інформаційної політики МЗС.
Україна чекає отримання Плану дій про введення ЄС безвізового режиму для громадян України вже під час майбутнього саміту Україна-ЄС, який відбудеться в листопаді цього року в Брюсселі, - сказав Климкін.
Він проінформував представників держав - членів ЄС про ключові результати візиту прем'єр-міністра України Миколи Азарова до Брюсселю 13-14 жовтня і стан двосторонніх відносин між Україною і ЄС напередодні саміту Україна-ЄС 22 листопада в Брюсселі.
Також Климкін ознайомив послів країн - членів ЄС з результатами 13-го раунду переговорів між Україною і ЄС щодо створення всеосяжної і поглибленої Зони вільної торгівлі і відзначив основні пріоритети подальшого перебігу переговорного процесу між Україною і ЄС.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас