"Вампіри" влаштували акцію протесту проти "Сутінків" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Вампіри" влаштували акцію протесту проти "Сутінків"

102
В Портленді, штат Орегон, пройшла акція протесту, спрямована проти серії романів американської письменниці Стефані Майєр, повідомляє CBS. Учасники демонстрації принесли з собою плакати з написом "Вампіри проти 'Сутінків'", а також коробки з книгами Майєр, які були порвані і спалені під час акції.
Один з учасників "вампірської" демонстрації, фон Гуло, який представився Бароном, заявив, що він і його однодумці вважають романи Майєр нереалістичними і погано написаними. "Ми виступаємо проти жахливо написаних книг Стефані Майєр. Взагалі-то, ми, вампіри, - північні кровососучі монстри, які не повинні виглядати як хтось, хто лише відкриває для себе групу The Cure", - заявив противник "Сутінків".
Як прихильники вампіпської саги "Сутінки" відреагували на виступи противників творів Майєр, не уточнюється. Акція була приурочена до Хеллоуїну, який відзначають 31 жовтня.
Перша книга "сутінкової" серії вийшла в 2005 році. Роман Стефані Майер "Сутінки" сподобався багатьом читачам і став бестселером. Серія швидко завоювала популярність по всьому світу - книги американської письменниці перекладені 37 мовами, а події романів покладені в основу сценарію до вампіпської кіносаги "Сутінки", що також сподобалася глядачам.
Образ вампіра в романах Стефані Майєр відрізняється від традиційного уявлення про цих істот. Так, придуманим письменницею вампірам не страшні часник і свята вода, крім того, вони можуть безперешкодно знаходитися на сонячному світлі.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас