Точка зору: Скандал навколо Kernel спровоковано заради підвищення решти акцій Allseeds — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Скандал навколо Kernel спровоковано заради підвищення решти акцій Allseeds

Фондовий ринок
384
Угода компанії Kernel із купівлі 94% акцій компанії Allseeds Group Public Co LTD (нова назва - Corolex Public Co LTD) успішно завершена 22 червня 2010 року.
Наявність міноритарного акціонера Cross Trade Financial Limited (далі Cross) з 6% акцій в Allseeds Group Public Co LTD абсолютно не впливає на закриття операції, що відбулося. Всі придбані активи повністю контролюються і управляються менеджментом Kernel.
Kernel нагадує, що в рамках вищезгаданої операції не брала на себе зобов'язань із купівлі у міноритарного акціонера акцій Allseeds Group Public Co LTD. На сьогоднішній день угоди про покупку 6% акцій не досягнуто. Жодних судових позовів від Cross з даного питання на Кіпрі (де полягала угода) на адресу Kernel не надходило.
В квітні 2010 р. холдинг ЗТК ініціював декілька судових розглядів, пов'язаних із правом власності на деякі земельні ділянки в Миколаївському порту. Трьома судовими інстанціями, у тому числі Вищим господарським судом, заявникам було відмовлено, що підтверджує безпідставність і безперспективність їх претензій. Kernel не анонсує наявність подібних позовів, оскільки потенційний збиток не є матеріальним для компанії і не може вплинути на її діяльність.
У компанії Kernel вважають, що повідомлення в пресі, що операція не завершена або може бути анулювана, абсолютно не мають під собою жодних підстав і є не більше ніж шантажем з боку міноритаріїв, які помилково вважають, що неправдивими статтями в ЗМІ вони підвищують вартість своїх 6% акцій. Kernel заявляє, що операція із купівлі 94% компаній Allseeds Group Public Co LTD і всіх її активів укладена в рамках і повній відповідності із законодавчою базою, без порушень прав міноритаріїв.
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас