Аудит Київміськбуду планують провести за три тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аудит Київміськбуду планують провести за три тижні

Казна та Політика
228
Склад правління Акціонерного товариства "Холдингова компанія "Київміськбуд" буде сформовано після проведення аудиту компанії. Про це повідомив журналістам голова правління - президент ХК "Київміськбуд" Михайло Голиця 16 жовтня на відкритті під заселення житлових будинків у Дарницькому районі столиці.
"Склад правління формується. Сьогодні замовлений аудит компанії. Члени правління будуть усунені від виконання своїх обов'язків на час проведення аудиту. Ми сподіваємося, що за три тижні аудит буде проведений. Усунення від обов'язків не позначиться на роботі компанії, компанія працюватиме. Впродовж трьох тижнів після аудиту всі кадрові рішення будуть прийняті", - сказав він.
При цьому М.Голиця не уточнив назву аудиторської компанії, посилаючись на те, що договір на надання даних послуг ще не підписаний. Договір з компанією на проведення аудиту планується підписати в понеділок, 18 жовтня.
"Це буде серйозна аудиторська компанія, яка має великий досвід і проведе аудит", - додав він.
Президент холдингу також відзначив, що зміна керівництва компанії не вплине на виконання зобов'язань перед інвесторами.
"Я сьогодні не бачу проблем у інвесторів. Холдингова компанія сьогодні - це компанія, яка належить територіальній громаді, міській владі. Закінчився організаційний процес, ситуація повністю управляється. Пройдені всі бюрократичні формальності - підписи, печатки. Сьогодні компанія працює, менеджмент і колектив компанії, будівельні організації, генпідрядники сьогодні підтримують повернення холдингової компанії "Київміськбуд" у власність територіальної громади міста. Компанія працює і працюватиме для киян", - сказав М.Голиця.
Як повідомлялося, перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Олександр Попов доручив голові Наглядових рад підприємств "Київміськбуд" і "Київенергохолдинг" Єгору Русіну провести фінансово-економічний аудит роботи вказаних компаній.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас