Тягнибок: У нас нема і не буде ніякої фінансової залежності абсолютно ні від кого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тягнибок: У нас нема і не буде ніякої фінансової залежності абсолютно ні від кого

1301
Лідер партії "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" Олег Тягнибок заперечує фінансування його політсили представниками крупного капіталу, які є членами Партії регіонів. Про це він сказав в ефірі телекомпанії ТВi.
На думку Тягнибока, чутки про фінансування партії крупними бізнесменами поширюють опоненти партії, які розраховують за рахунок цього знизити електоральну підтримку політсили.
"Ми ідейні. І питання фінансування для нас і фінансової залежності є надзвичайно важливими. Немає нікого, хто може сказати, що він може контролювати "Всеукраїнське об'єднання "Свобода" і Олега Тягнибока. У нас немає і не буде ніякої фінансової залежності абсолютно ні від кого", - сказав він.
Політик додав, що партія фінансується за рахунок внесків малих і середніх бізнесменів, які входять до економічної ради політсили і є членами або прибічниками "Свободи".
За повідомленнями ЗМІ, передвиборну кампанію "Свободи" на виборах Верховної Ради в 2006 році фінансували бізнесмени з ПР Ринат Ахметов і Борис Колесников.
Як повідомлялося, 2,7% опитаних Київським міжнародним інститутом соціології в червні проголосували б за "Свободу" на виборах Ради.
"Свобода" бере участь у місцевих виборах, які пройдуть 31 жовтня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас