Саратов: РФ заборгувала Севастополю 38 млн грн. траншу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Саратов: РФ заборгувала Севастополю 38 млн грн. траншу

204
Проблеми з боргами Чорноморського флоту Російської Федерації винесені на максимально можливому рівні, і вони найближчим часом мають бути вирішені. Про це заявив журналістам голова Севастопольської міської державної адміністрації Валерій Саратов, відповідаючи на запитання про своє ставлення до голодування 29 співробітників "172-го окремого конструкторсько-технічного бюро Чорноморського флоту Міністерства оборони РФ", повідомили в прес-службі Севастопольської міської держадміністрації.
"Я як голова адміністрації Севастополя повністю реалізував свої можливості, оскільки лист з проблемами Чорноморського флоту, в тому числі тими, які зараз загострені, я вручив особисто президенту Росії Медвєдєву Дмитру Анатолійовичу, і наскільки я знаю, почалися відпрацювання цих питань", - сказало В.Саратов.
За твердженням градоначальника, "такі ж проблеми мають Будівельне управління і 13-й судноремонтний завод Російської Федерації, але на зустрічі з командуючим Чорноморським флотом РФ мені пообіцяли, що ці питання будуть вирішені ... Я не бачу зараз сенсу вдаватися до подібних акцій (голодування), тому що почався рух, зараз вирішуються питання виплати заборгованостей із заробітної плати ... Я дуже розраховую на те, що ці питання цього року вирішаться", - сказав В.Саратов.
Раніше, обговорюючи проблеми Чорноморського флоту РФ, губернатор заявив, що "Севастополь не отримав другий транш в 38 мільйонів гривень, які за угодою отримує від уряду Росії на соціально-економічний розвиток міста, де базується флот, до кінця не вирішено питання інвентаризації земельних ділянок і об'єктів нерухомого майна". За словами глави адміністрації, необхідно також "внести зміни до методики розрахунку суми участі Росії в соціально-економічному розвитку міста, і така методика адміністрацією Севастополя вже розроблена".
"Не врегульоване до кінця питання реєстрації суб'єктів господарської діяльності Чорноморського флоту як платника податку на додану вартість, крім того, не проведена державна реєстрація іноземних інвестицій структурами Чорноморського флоту Російської Федерації. Це не політичні, а робочі, господарські питання, які треба вирішувати", - сказав В.Саратов.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас