Клюєв доручив Мінпромполітики підготувати програму із залучення інвестора для добудови та запуску роботи КГЗКОР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клюєв доручив Мінпромполітики підготувати програму із залучення інвестора для добудови та запуску роботи КГЗКОР

236
Перший віце-прем'єр-міністр України Андрій Клюєв доручив Міністерству промислової політики підготувати якісну програму із залучення ефективного інвестора для добудови та запуску роботи Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд (КГЗКОР), повідомляє прес-служба Кабміну України.
За результатами наради з питань розвитку Кіровоградської обл., А.Клюєв доручив Мінпромполітики також підготувати проект нормативно-правового акта про скасування заборони на приватизацію комбінату.
Окрім цього, перший віце-прем'єр-міністр України дав доручення направити групу фахівців на підприємство для його ретельного обстеження. У цю групу будуть включені також представники регіональних та місцевих органів влади та профільних наукових інститутів.
Будівництво комбінату в м.Долинська (Кіровоградська обл.) почалося в 1985 р. як спільне будівництво СРСР, Румунії, Словаччини та Болгарії. КГЗКОР був запланований на переробку слабомагнітних окислених руд. На початку 90-х будівництво було заморожено, комбінат так і не було введено в експлуатацію.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас