В Італії прокуратура звинуватила Dolce&Gabbana в несплаті податків на суму 420 млн євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Італії прокуратура звинуватила Dolce&Gabbana в несплаті податків на суму 420 млн євро

Кримінал
343
Прокуратура Мілана звинуватила модний дім Dolce and Gabbana в несплаті податків на суму 420 млн євро, повідомляє РБК з посиланням на France 24. У процесі слідства прокуратура Мілана виявила приховування компанією коштів на суму 840 млн євро. Слідство стосовно засновників модного дому Доменіко Дольче і Стефано Габбана, а також п'яти інших осіб завершено, але ніяких офіційних звинувачень їм поки не пред'явлено.
Слідство стверджує, що компанія Dolce & Gabbana створила в 2004-2005 рр. компанію Gado в Люксембургу, якій був переданий контроль над брендами італійського модного дому, щоб уникнути сплати податків в Італії.
Останнім часом в Італійській Республіці була посилена боротьба з ухиленнями від сплати податків. Уряд країни прагне збільшити надходження до бюджету. Зараз Італія перебуває в складній економічній ситуації, обсяг держборгу країни становить 115,8% ВВП. У якості одного із заходів економії бюджетних коштів уряд заморозив зарплати службовцям бюджетної сфери на чотири роки, також були скорочені зарплати чиновників вищого рангу і обмежена кількість нових ставок в держапараті.
Дім Dolce&Gabbana був заснований в 1985 р. В компанії працюють 3 тис. осіб. За даними компанії за 2009 р., Dolce & Gabbana має 116 магазинів по всьому світу і 17 виробничих підприємств.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас