У Лос-Анджелесі за крадіжку сумочки заарештований мер містечка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Лос-Анджелесі за крадіжку сумочки заарештований мер містечка

Кримінал
456
Мер міста Сан-Габрієль в передмісті Лос-Анджелеса був заарештований після того, як відібрав у жінки сумочку і спробував втекти з місця злочину на своїй машині.
Як розповів представник поліції міста Сан-Габрієль Аріель Дюран, конфлікт між 35-річним Альбертом Хуаном і 33-річною жінкою, ім'я якої не повідомляється, стався в ресторані, куди вони прийшли разом. Потім на автостоянці вони не поділили якусь суму грошей.
Хуан забрав у жінки її сумочку, в якій, мабуть, були гроші, і сів в свій позашляховик. В той момент, коли жінка потягнулася через вікно машини всередину салону, щоб повернути сумочку, мер різко натиснув на педаль газу. Жінка зачепилася за двері машини і таким чином проїхала зовні автомобіля близько п'ятисот метрів. За словами Дюрана, швидкість автомобіля Хуана досягала 75 кілометрів на годину.
В результаті інциденту жінка не постраждала.
"Як публічна особа і колишній бойскаут я дотримуюся високих стандартів поведінки. (...) Я упевнений, що доведу свою невинність у суді", - розповів Хуан, якому, як заявили джерела в поліції, швидше за все, пред'являть звинувачення в крадіжці, нападі і нанесенні побоїв. Його випустили з-під варти того ж дня під заставу в 100 тис. доларів.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас