Медвєдєв запропонував кандидатуру Собяніна на пост мера Москви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медвєдєв запропонував кандидатуру Собяніна на пост мера Москви

Казна та Політика
276
Президент РФ Дмитро Медвєдєв повідомив, що вносить на розгляд Мосміськдуми кандидатуру віце-прем'єра, керівника апарату уряду РФ Сергія Собяніна для наділення його повноваженнями мера Москви. Пост столичного градоначальника став вакантним 28 вересня, коли глава держави у зв'язку з "втратою довіри" усунув з посади Юрія Лужкова, який керував містом понад 18 років.
"Хотів би повідомити, що я прийняв рішення внести вашу кандидатуру до Мосміськдуму для наділення повноваженнями мера Москви", - сказав Медвєдєв на зустрічі з Собяніним. Він підкреслив, що це "складна і відповідальна робота" і вона по плечу Собяніну.
В списку кандидатів на пост мера Москви, якого єдинороси 9 жовтня представили президенту, також були міністр транспорту Ігор Левітін, перший заступник столичного мера Людмила Швецова, а також губернатор Нижегородської області, у минулому віце-мер Москви Валерій Шанцев.
Як заявляв раніше спікер Мосміськдуми Володимир Платонов, столичний парламент може зібратися на позачергове засідання для затвердження нового мера вже через день після внесення кандидатури.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас