Королева Британії скасувала традиційне різдвяне свято заради економії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Королева Британії скасувала традиційне різдвяне свято заради економії

106
Королева Великобританії Єлизавета II скасувала традиційний вечір з нагоди Різдва в Букінгемському палаці з метою економії коштів. Передріздвяне свято мало відбутися 13 грудня.
В торжествах, які проводяться раз на два роки, мали взяти участь близько 600 придворних, а також гості Букінгемського палацу. Та економічна ситуація, що склалася в світі, змусила королеву скасувати захід, аби заощадити кошти.
"Королева усвідомлює, що Великобританія зіткнулася з тяжкими наслідками економічної кризи. Було вирішено, що представники палацу проявлять стриманість, і не проводитимуть торжество цього року", - сказав представник Букінгемського палацу.
Вечір, який організовують кожні два роки коштом фонду Єлизавети Другої, розглядається придворними як важлива сповнена духу демократизму подія в їхньому житті, коли можна побачити Її Величність в невимушеній обстановці.
За словами одного з придворних, вперше на їхній пам'яті скасовується подібне торжество, і всі засмучені, бо втратили можливість весело і цікаво відзначити різдвяні свята.
Торік королева Єлизавета II у зв'язку з дефіцитом бюджету розпорядилася проводити нічні екскурсії по своїй лондонській резиденції - Букінгемському палацу.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас