Турчинов: Президент незабаром відправить у відставку уряд Азарова — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов: Президент незабаром відправить у відставку уряд Азарова

Казна та Політика
1258
Перший заступник лідера партії “Батьківщина” Олександр Турчинов прогнозує, що Президент України Віктор Янукович незабаром відправить у відставку прем'єр-міністра Миколу Азарова.
Як повідомили УНІАН в прес-службі Турчинова, за його словами, "реклама Партії регіонів, яка останній місяць крутиться по телебаченню, - яскраве свідчення їхньої брехливості і безпорадності".
"Партія регіонів свій економічний провал намагається незграбно приховати за роботою попереднього уряду", - сказав перший заступник голови партії "Батьківщина". За його словами, впродовж чотирьох місяців після відставки уряду Юлії Тимошенко ціни були стабільні, а інфляція мінімальна, і саме тому "Кабмін Януковича-Азарова ще виїжджав на результатах попередників". "Але, включивши друкарський верстат в Нацбанку, знищуючи бізнес, бездарно керуючи і нівелюючи економічні пропорції і руйнуючи економічні пріоритети, вони привели до гіперінфляції, дестабілізації економіки і деморалізації населення", - відзначив Турчинов.
Він відмітив, що “розповідь з телеекранів про те, як "помаранчеві останні п'ять років контролювали країну", безпосередньо стосується Януковича, який, щонайменше, половину цього терміну керував урядом. “Тобто, на думку авторів цього рекламного "шедевра", Янукович насправді помаранчевий", - сказав він.
Турчинов допустив, що таким чином оточення Януковича "займається його перефарбовуванням - читай ребрендингом - в соціаліста з помаранчевим обличчям". "Не даремно ж Партія регіонів, якій відмовили у вступі в ЄНП, хоче пролізти в Соцінтерн", - додав він.
"Можна спрогнозувати, що незабаром вже помаранчевий соціаліст Янукович зніме біло-блакитний уряд Азарова", - заявив Турчинов.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас