Росіяни подали документи на будівництво башт-близнят у Парижі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росіяни подали документи на будівництво башт-близнят у Парижі

Нерухомість
223
Компанія Hermitage Immobilier, яка є дочірньою компанією російської компанії "Будмонтаж", подала документи на будівництво в діловому паризькому передмісті Дефанс двох башт-близнят заввишки 323 м. Про це повідомило в середу агентство "Франс Пресс" із посиланням на генерального директора Hermitage Immobilier Еміна Іскендерова, пише SV Development.
"В понеділок дві вантажівки привезли в мерію Курбевуа і префектуру (департаменту) О-де-сен всі документи, необхідні для отримання дозволу на будівництво перших у Франції башт змішаного призначення (офіси-магазини-житло)", - відзначив Іскендеров.
Глава Hermitage сподівається, що дозвіл на будівництво буде отриманий в лютому майбутнього року, щоб будівельні роботи могли початися в липні або вересні 2011 р. і башти були здані "під ключ" в 2016 р.
Нагадаємо, що проект башт розробив британський архітектор Норман Фостер, якого в Росії знають за проектом башти Росія в Москва-Ситі, а у Франції - за знаменитим віадуком Мійо на півдні країни, який на момент будівництва був найвищим у світі.
"Я хочу втілити в життя нову концепцію, створивши сприятливі умови для залучення крупних компаній, багатих туристів і французів у Дефанс, на північному заході Парижа", - заявив Іскендеров на захист північноамериканського досвіду будівництва хмарочосів змішаного призначення, який у Франції успіхом поки не користувався.
Іскендеров також висловив упевненість, що до кінця 2010 р. отримає необхідне фінансування у розмірі EUR700 млн з боку трьох нефранцузьких західноєвропейських банків.
"Ми вже витратили EUR150 млн на придбання земельних ділянок і необхідні дослідження і передбачаємо вкласти ще EUR150-200 млн наших фондів наступного року", - сказав генеральний директор Hermitage.
Згідно з проектом, в баштах розмістять 540 апартаментів класу люкс, передбачувана ціна продажу яких складе близько EUR12 тис. за кв. м (при середній вартості EUR7 тис. за кв.м в межі міста), а також близько 40 тис. кв. м офісних площ, п'ятизірковий готель, торгівельний центр, концертний зал на 300 місць.
Як повідомлялося раніше, російський фонд Hermitage інвестує EUR2 млрд в будівництво двох хмарочосів у паризькому кварталі Дефанс.
За матеріалами:
Бізнес
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас