Військова прокуратура вимагає виплатити борги ЧФ через суд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Військова прокуратура вимагає виплатити борги ЧФ через суд

296
Військова прокуратура Північно-Кавказького військового округу направила позов до суду про стягнення із "172 дослідно-конструкторського технічного бюро Чорноморського флоту Росії "більше 8 мільйонів рублів заборгованості працівникам підприємства. Про це повідомила прес-служба відомства.
В прес-релізі говориться, що військовий прокурор гарнізону Андрій Шестаков 13 жовтня провів зустріч із працівниками федерального державного унітарного підприємства у зв'язку з протестними акціями через борги із зарплати.
"Командуванню Чорноморського флоту внесено ухвалу з вимогою негайно усунути порушення прав працівників. На користь останніх військовою прокуратурою до суду направлена позовна заява про стягнення з підприємства заборгованості. Крім того, працівникам, що виявили бажання захищати свої права самостійно, надана правова допомога в підготовці додаткових позовних вимог", - зазначила прокуратура Північно-Кавказького військового округу.
Відомство також повідомило, що через неналежне виконання посадових обов'язків начальником "172 ОКТБ" прокуратура направила в слідчі органи матеріали для вирішення питання про кримінальну відповідальність.
Як повідомлялося, 29 співробітників 172-го окремого конструкторсько-технічного бюро ЧФ РФ, 22 з яких - громадяни України, оголосили безстрокове голодування на знак протесту проти невиплати зарплати, повідомила в середу севастопольська телерадіокомпанія.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас