Жителі Нью-Йорка поскаржились у поліцію на НЛО — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жителі Нью-Йорка поскаржились у поліцію на НЛО

106
В Нью-Йорку в районі Манхеттена десятки людей напередодні вдень спостерігали високо в піднебінні дивні блискучі предмети сріблястого кольору, які змусили очевидців думати, що це були непізнані об'єкти (НЛО) позаземного походження. В результаті правоохоронні органи і Американська федерація аеронавтики (FAA) виявилися заваленими повідомленнями про ймовірні НЛО.
Перше повідомлення надійшло о 13:30 за місцевим часом. Як передбачили в поліції, найімовірніше, це були повітряні кулі. Офіційні джерела цю інформацію доки не підтвердили. Крихітну сріблясту точку у небі спостерігав і кореспондент американської газети Daily News. Як зазначив журналіст, не дивлячись на бездоганно ясне небо, об'єкт вгорі розгледіти було непросто.
В Американській федерації аеронавтики повідомили, що до операційного центру організації 13 жовтня надійшло декілька дзвінків про дивні об'єкти над Нью-Йорком, проте після вивчення отриманих даних і неба фахівці не знайшли чогось незвичайного, що могло б свідчити про НЛО.
Тиждень тому стало відомо, що очевидці бачили НЛО в Китаї. Як з'ясувалося, ще 11 вересня аеропорт китайського міста Баотоу в провінції Внутрішня Монголія був закритий через появу над ним непізнаного об'єкту. Як з'ясували ЗМІ, уряд дав розпорядження припинити зльоти і посадки, оскільки побоювалися, що повітряні судна можуть отримати пошкодження при зіткненні з НЛО.
Літаки, які вже прибули із Шанхаю і Пекіна, змушені були довго кружляти над аеропортом до тих пір, поки НЛО не зникло, встановили журналісти. За словами свідків, вони побачили яскраве світло в небі над районом, що знаходиться в 2,5 - 3 кілометрах від аеропорту
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас