Журнал Esquire представив сексуальний атлас планети — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Журнал Esquire представив сексуальний атлас планети

147
Журнал Esquire розробив і опублікував своєрідний сексуальний атлас планети Земля. При укладанні цього географічного зібрання редакція видання задалася метою вибрати найпривабливіших представниць 195 країн світу.
До атласу потрапили політики, перші леді, журналістки, актриси, правозахисниці, моделі, співачки, переможниці різних конкурсів краси, письменниці, танцівниці, спортсменки і навіть одна колишня сексуальна рабиня.
Росію на сексуальній карті світу від Esquire представила уродженка Нижнього Новгорода модель Наталія Водянова, яка в даний час живе і працює у Великобританії. Колега Водянової, модель Таня Дягилєва, названа найсексуальнішою уродженкою Білорусі, а Україну на карті представляє екс-прем'єр-міністр країни Юлія Тимошенко.
Також на карту "нанесені" модель Жізель Бюндхен (Бразилія), колишня сексуальна рабиня Сомалі Мам (Камбоджа), актриса Наталі Портман (Ізраїль), дружина президента Франції Карла Бруні (Франція), модель Хелена Крістенсен (Данія), співачка Бьорк (Ісландія), актриса Моніка Белуччі (Італія), тенісистка Ана Іванович (Сербія), модель Алік Век (Судан) і багато інших відомих і маловідомих жінок.
На карту не змогли потрапити лише дві держави - Співдружність Домініки (оскільки журнал не зміг знайти представницю цієї країни, яка б чимось виділялася) і Ватикан (місто-держава було дискваліфіковане, оскільки Папа римський Бенедикт XVI відмовився брати відповідальність за сексуальні злочини представників католицької церкви).
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас