Цушко заздрить реформам у Грузії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Цушко заздрить реформам у Грузії

Казна та Політика
185
Міністр економіки України Василь Цушко заявляє, що реформи, які здійснює Президент Грузії Михайло Саакашвілі, викликають у нього заздрість.
Як передає УНІАН, про це він сказав під час виступу на Українсько-американському бізнес-форумі, який відбувся сьогодні в Києві.
"Так, ми їм заздримо", - сказав Цушко. Зокрема, міністра, за його словами, вразило швидке "підняття Грузії в рейтингу інвестиційно привабливих країн і успіхи влади в боротьбі з корупцією, формалізація власності. Хоча, звичайно, США допомогли Грузії".
"В Грузії документ на власність можна отримати, зайшовши в контору, через автомат, натиснувши на кнопку, навіть не бачачи чиновника, і потім цю довідку можна прямо нести в банк і отримати заставу", - сказав Цушко.
Також міністр навів приклад, що в Грузії від виділення ділянки до початку будівництва минає три місяці, а "в Україні це займає два роки".
Цушко запевнив, що українська влада йтиме тим самим шляхом дерегуляції економіки і знищення корупції.
Бізнес-форум відбувся в рамках роботи Українсько-американської ради з торгівлі та інвестицій. На форумі обговорювалися питання податкового і митного законодавства і контролю, земельного врегулювання, інвестицій тощо.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас