Литвин обіцяє бюджет "під ялинку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Литвин обіцяє бюджет "під ялинку"

Казна та Політика
167
Закон про державний бюджет на 2011 рік буде прийнятий до Нового року. Про це заявив голова Верховної Ради Володимир Литвин в інтерв'ю журналістам в четвер, повідомляє прес-служба парламенту.
"У нас просто немає іншого виходу", - додав він.
При цьому Литвин нагадав, що оскільки Україна співпрацює з МВФ, необхідно "дотримуватися параметрів, які передбачені відповідною угодою", зокрема, відносно дефіциту бюджету, і повідомив, що уряд працює над розробкою проекту бюджету, який потрібно прийняти на новій податковій базі.
За словами керівника парламенту, вранці у нього відбулася розмова з міністром фінансів Федором Ярошенком, який повідомив, що очолюване ним відомство працює, виходячи з того, що найближчим часом буде остаточно прийнятий Податковий кодекс, "ймовірно, зі змінами і доповненнями".
Керівник парламенту повідомив, що Податковий кодекс може бути готовий до розгляду в другому читанні до п'ятого листопада поточного року.
Водночас Литвин заявив, що "необхідно дуже уважно погоджувати всі позиції з президентом, оскільки за ним - останнє слово, він підписуватиме документ, нам вето не потрібне".
Він також підкреслив, що "необхідно почути і тих людей, які сьогодні критикують проект Податкового кодексу, внесений на розгляд парламенту урядом України".
За матеріалами:
Подробности
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас