Янукович обіцяє сказати, хто розграбував Україну — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Янукович обіцяє сказати, хто розграбував Україну

Казна та Політика
3922
Президент України Віктор Янукович заявляє про намір поінформувати українську і світову громадськість про корупційні процеси в Україні.
"Великий недолік сьогодні в тому, що ми не до кінця досягаємо мети інформування і українського суспільства, і наших партнерів у світі. І ми цьому недоліку приділимо достатньо уваги, щоб справді свобода слова панувала і в цих питаннях, наші партнери в світі, український народ знав "своїх героїв" в лапках, які грабували країну роками, які руйнували у тому числі і демократичні принципи її розвитку", - заявив президент України на спільній з президентом Литви Далею Грібаускайте прес-конференції в четвер у Вільнюсі.
Кажучи про проблеми на шляху до демократизації України, в числі суб'єктивних причин Віктор Янукович назвав опір бюрократії, корупціонерів, "які звикли на бюджеті робити бізнес, які втягнуті в корупційні схеми, і якими сьогодні займаються не лише українські правоохоронні органи, але і правоохоронні органи різних країн світу".
Віктор Янукович нагадав, що на сьогоднішній день йдуть відповідні судові процеси не лише в Україні, а й у інших країнах.
Як повідомлялося, аудиторська компанія Trout Cacheris PLLC, юридична фірма Akin Gump Strauss Hauer & Feld LLP і агентство розслідувань Kroll Inc. оприлюднили підсумки розслідування діяльності уряду Юлії Тимошенко.
В звіті відзначається, що розслідування виявило неправомірне витрачання грошових коштів і очевидні факти зловживань з боку посадових осіб попереднього уряду країни, окремих міністерств і приватних корпорацій.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас