У Кабміні можливі нові відставки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Кабміні можливі нові відставки

Казна та Політика
882
Прем'єр-міністр Микола Азаров допускає подальші кадрові зміни в Кабінеті міністрів .
Про це він сказав на брифінгу в Брюсселі (Бельгія).
"Що стосується інших змін: уряд - живий організм, живий інструмент, завдання перед ним стоять великої складності, і якщо в процесі роботи уряду виникне необхідність кадрових змін, то такі кадрові зміни будуть", - вважає він.
Також Азаров відзначив, що в процесі реалізації адміністративної реформи, що підвищує ефективність державного управління, будуть проведені певні зміни у складі уряду.
Прем'єр також відзначив, що звільнення двох віце-прем'єрів - Володимира Сивковича і Віктора Слаути - було проведено в зв'язку з необхідністю приведення складу уряду у відповідність з рішенням Конституційного суду і в ньому нічого несподіваного не було.
Він також повідомив, що це рішення було прийняте в результаті обговорення цього питання ним і президентом Віктором Януковичем.
Нагадаємо, що 13 жовтня Янукович звільнив Сивковича і Слауту з посад віце-прем'єрів з силових питань і з питань аграрно-промислового комплексу відповідно.
13 жовтня набрав чинності закон про Кабміні , який відповідає положенням Конституції редакції 1996 року і стверджує повноваженням президента призначення прем'єр-міністра за згодою більше половини конституційного складу парламенту.
Закон визначає, що до складу Кабміну входить прем'єр-міністр, один перший віце-прем'єр-міністр, три віце-прем'єр-міністри, міністри.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас