Ноутбуки Sony стануть електронними гаманцями — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ноутбуки Sony стануть електронними гаманцями

266
Компанія Sony випустить ноутбуки з інтегрованими модулями NFC і FeliCa.
Останні, як відомо, використовуються для проведення безконтактних платежів. NFC є усесвітнім стандартом, а FeliCa застосовується поки лише на японському ринку.
Для проведення безконтактної оплати власнику пристрою потрібно буде просто піднести товар до свого ноутбука або сам ноутбук до товару, повідомляє CNews. Інших подробиць про нову ініціативу Sony і HID Global доки, на жаль, немає.
Відзначимо, що останнім часом крупні вендори мобільної техніки проявляють все більший інтерес до технології NFC. Очікується, що вже наступного року весь модельний ряд телефонів Nokia буде оснащений NFC-чіпами. Аналогічну безконтактну технологію компанія Apple збирається упровадити в нову версію свого iPhone.
І зовсім недавно компанії NXP і Trusted Logic оголосили про випуск інтерфейсу прикладного програмування NFC з відкритим кодом для платформи Android. Він надасть користувачам стільникових телефонів доступ до мобільних платежів, а також до безконтактної оплати квитків на громадський транспорт і різні заходи.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас