КМДА просить суд заборонити акції протесту — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА просить суд заборонити акції протесту

Казна та Політика
426
Київська міська державна адміністрація звернулася з позовною заявою до суду про обмеження проведення масових акцій на Майдані Незалежності і вул. Хрещатик в четвер, 14 жовтня.
Про це інформує прес-служба КМДА.
Як відзначалося в повідомленні, причиною звернення послужило те, що організації протилежних ідеологічних поглядів подали заявки на проведення 14 жовтня масових акцій в центральній частині міста. Зокрема, про наміри провести заходи повідомили: Комуністична партія України, Всеукраїнське Об'єднання "Свобода", Громадська ініціатива "Миколина сотня", Українська Народна Партія, Слов'янська партія, Українська Усесвітня Координаційна Рада, Конфедерація Праці України та інші. В цілому, заявлена кількість учасників складає близько 50 тисяч осіб.
При цьому, майже всі організатори планують провести свої заходи в центральній частині Києва - на вул. Хрещатик і Майдані Незалежності.
Міська влада спільно з Головним управлінням МВС України в м. Києві зустрілася з організаторами заходів і запропонувала їм провести мітинги в різних місцях. Та досягти компромісу з ініціаторами масових заходів не вдалося.
Столична держадміністрація і правоохоронні органи закликали організаторів і учасників акцій проявити взаємну повагу і толерантне ставлення один до одного, в своїх вчинках керуватися ідеєю національного примирення, не вдаючись до силових засобів вирішення політичних суперечок.
Нагадаємо, що 14 жовтня - свято Покрову Пресвятої Богородиці і День Українського козацтва. Також цього дня відзначається 68-а річниця утворення Української Повстанської Армії.
За матеріалами:
Главред
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас