Барак Обама виявився родичем Джорджа Буша-молодшого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Барак Обама виявився родичем Джорджа Буша-молодшого

294
Фахівці виявили родинний зв'язок президента США Барака Обами з колишнім американським лідером Джорджем Бушем-молодшим, екс-губернатором Аляски Сарою Пейлін, актором Бредом Піттом і іншими відомими людьми. Таке відкриття зробили експерти генеалогічного сайту Ancestry.com, на яке посилається РБК.
Як пише Associated Press, Обама і Пейлін доводяться один одному кузенами в десятому поколінні і пов'язані між собою через спільного предка - Джона Сміта, пастора, який жив у XVII столітті в штаті Массачусетс. Сміт є предком американських політиків по материнській лінії.
Колишній президент США Джордж Буш-молодший також виявився родичем нинішнього американського лідера і Пейлін. Як з'ясували фахівці Ancestry.com, спільним предком цих політичних діячів є Семюел Хінклі. Відзначимо, що цей чоловік доводиться тестем вже згаданому пастору Сміту.
Після ретельного вивчення генеалогічного древа Обами і Пейлін з'ясувалося, що президент США є родичем відомого інвестора і мільярдера Уоррена Баффета і голлівудського актора Бреда Пітта. Що ж до Пейлін, то серед її родичів виявилися такі знамениті особи, як 32-й президент Сполучених Штатів Франклін Рузвельт і принцеса Діана.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас