ФДМ не піде з росіянами на мирову щодо "Луганськтепловозу" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ФДМ не піде з росіянами на мирову щодо "Луганськтепловозу"

303
Фонд держмайна України (ФДМУ) не змінив позицію щодо можливого розриву договору про продаж "Луганськтепловозу". Про це заявив глава ФДМУ Олександр Рябченко.
"Ситуація стосовно "Луганськтепловозу" не змінилася. За нашими оцінками, "Брянський машинобудівний завод" має сплатити нам ще 373 мільйони гривень, плюс 84 мільйони гривень у вигляді штрафу, враховуючи, що протягом 60 днів після купівлі не була перерахована вся сума за "Луганськтепловоз", - сказав він.
Рябченко нагадав, що "ФДМУ вже подав позов, щоб у судовому порядку розірвати угоду про покупку - продаж "Луганськтепловозу" ... і якщо угода буде розірвана, то ми оповістимо про новий конкурс з продажу заводу", - сказав він.
Нагадаємо, 7 жовтня 2010 р. Фонд держмайна України (ФДМУ) і Брянський машзавод (БМЗ) подали апеляцію на рішення Госпсуду Києва про скасування результатів конкурсу з продажу 76% акцій "Луганськтепловозу". "БМЗ подав апеляцію на рішення суду 1 жовтня, а ФДМУ - 5 жовтня", - уточнив він.
Нагадаємо, 21 вересня Госпсуд Києва скасував результати конкурсу з продажу "Луганськтепловозу" за позовом Mantara Holding, який не був допущений до торгів. Бенефіціарами компанії є підприємці Ігор Коломойський і Геннадій Боголюбов.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас