Cуд залишив Макаренка під вартою — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Cуд залишив Макаренка під вартою

Кримінал
226
Апеляційний суд Києва відмовив у задоволенні клопотання про законність утримання під вартою екс-глави Державної митної служби України Анатолія Макаренка. Про це повідомляє прес-служба БЮТ.
З відповідним клопотанням на рішення Печерського райсуду зверталися адвокати Макаренка. Захист аргументував свою позицію тим, що Макаренко був затриманий незаконно, з порушенням процесуальних норм.
"Вважаю моє затримання 23 червня 2010 року безпідставним, необґрунтованим і неадекватним ні моїй процесуальній поведінці, ні матеріалам справи", - заявив Макаренко.
Він відзначив, що 23 червня 2010 року добровільно прибув до слідчого і більше трьох годин його допитували як свідка. Після допиту екс-голови Держмитслужби, за його словами, тримали в приміщенні слідчого управління більше трьох годин, не надаючи відповідних роз'яснень про причини затримання.
Нагадаємо, Печерський районний суд Києва прийняв рішення продовжити термін утримання під вартою екс-глави Державної митної служби України Анатолія Макаренка до 23 жовтня 2010.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас